ENERGIE OPLADEN MET BEHULP VAN FUNCTIONELE STATUSCORRECTOREN

REGELMATIG ENERGIE BIJVULLEN IS HET TWEEDE BELANGRIJKSTE PUNT IN HET PROTOCOL VOOR HET GEBRUIK VAN FUNCTIONELE STATUSCORRECTOREN NA VERBRUIK VAN GESTRUCTUREERD WATER

Een energieoplading bestaat uit:

  • pas CEF's toe op de energiepunten van het lichaam
  • in een specifieke volgorde
  • gedurende een bepaalde tijd
  • na specifieke aanbevelingen.

Het doel van het opladen van energie is om de zelfregeneratie-, verjongings- en genezingsprocessen van het lichaam op gang te brengen door het herstel en opnieuw in evenwicht brengen van energieën in alle energiestructuren van het lichaam: chakra's, meridianen, biologisch veld.

Het is dankzij de energetische oplading dat de processen van herstel en bijgevolg van verjonging van het organisme aanzienlijk worden versneld. Het gebruik van CEF's, en meer in het bijzonder, het verbruik van voldoende gestructureerd water en het regelmatig opladen van energie conditioneren de gezondheidstoestand en maken het mogelijk om het actieve leven van het individu te verlengen.

Onthoud ook dat CEF u zal helpen om de meeste negatieve factoren die vroegtijdige veroudering veroorzaken, te neutraliseren.

 

U kunt uw energie opladen met elke CEF ('s) die u heeft. Daarnaast is het mogelijk om correctoren uit verschillende series te combineren. Sommige methoden voor het opladen van energie vereisen echter het gebruik van speciale correctoren.

  • Tijdens het opladen van de energie is het noodzakelijk om de volgende aanbevelingen in acht te nemen:
    Het wordt sterk aanbevolen om vóór het opladen van de energie een tot twee glazen gestructureerd water te drinken, evenals tijdens het opladen.
  • Regelmatig bijvullen
  • Heb een positieve instelling

OM ALLE FUNCTIES VAN HET LICHAAM TE STIMULEREN EN DE EFFECTEN VAN DE FUNCTIONELE STATUSCORRECTOREN TE VERSTERKEN, IS HET ESSENTIEEL OM ENERGIE-OPLADINGEN UIT TE VOEREN