Getuigenissen over CEF functionele conditiecorrectors

“CEF DETOX: Als ik maagreflux heb, breng ik tandplak aan op mijn keel en maag en de maagreflux gaat voorbij. Ik doe hetzelfde met de contracturen en ze gaan ook snel voorbij. Als ik hoofdpijn heb, drink ik een glas gestructureerd water en de hoofdpijn verdwijnt. Ik ben erg blij om deze functionele conditioner te gebruiken ”.
Clidia S. - Gepensioneerde
“CEF ZDRAVA: Ik heb een verrassend resultaat behaald met deze CEF. Ik was in staat om een ​​vreselijke migraine te laten verdwijnen door slechts een glas gestructureerd water met ZDRAVA te drinken. ".
Catharina T. - Voedingsdeskundige
«CEF INTELLECT ACTIVATOR ARMBAND: Vanwege concentratieproblemen ben ik deze armband gaan gebruiken. Binnen een paar dagen verdween dit gevoel van het hebben van de geest in de mist en werd mijn denkvermogen weer normaal. "
Valerie M. - Marketing
“CEF FORTUNE: Na een paar maanden gebruik van deze CEF, werd mijn professionele situatie, die jarenlang geblokkeerd was, vrijgegeven" volgens Margie "met nieuwe kansen die verschenen. Ik waardeer deze CEF en het vertrouwen dat het me geeft enorm ”.
Etienne L. - ingenieur
“CEF ANTI-AFHANKELIJKHEID №5: Nadat ik gedurende twee dagen gestructureerd water met deze CEF had gedronken, kon ik onderdrukte emoties loslaten. Ik had niet zulke snelle resultaten verwacht.
Jean-Francois T. - Therapeut
“CEF LIGHT ADEMHALING: ik had pijn in mijn keel zoals voordat ik ziek werd. In 30 minuten is het probleem opgelost door de plaat op de keel te plaatsen. Indrukwekkend als onverwacht resultaat.
Elizabeth S.- Hoogleraar
“CEF IMMUUNSCHILD ARMBAND: ik kocht deze CEF zonder het echt te geloven. Tot mijn verbazing is het meer dan een jaar geleden dat ik ziek werd. Ik ken mijn lichaam goed en ik weet wanneer ik ziek word. Gedurende dit jaar zag ik de symptomen verschijnen (en dus dacht ik dat ik ziek zou worden) maar elke keer nam het lichaam het over. Deze armband is nu een integraal onderdeel van mijn leven 🙂
Filip S. - instructeur